Energidrik opskrift
Energidrik opskriftHer er et opskrift til en nem og enkel energidrik, du selv kan fremstille. Den har et meget højt energiniveau og er hurtig at lave. Opskrift til hjemmelavet energidrik 9½ dl. vand (i alt: 60 g kulhydrater = 6 procent) I sammenligning med Bodylab HypoCarbs indeholder denne opskrift på energidrik en høj koncentration af sukker fra saftkoncentratet. Det kan være en ulempe, for kommer man til at dosere det blot en anelse for højt, er der en risiko for, at tømningshastigheden fra maven falder. En anden ting, som gør Bodylab HypoCarbs til et mere oplagt valg frem for den hjemmelavede opskrift på energidrik er, at Bodylab HypoCarbs indeholder maltodextriner. Det særlige ved maltodextrin er dets opbygning af lange glukosekæder, som gør det muligt at optage store mængder energi i blodbanen samtidig med, at man ikke nødvendigvis skal indtage meget sukker. En anden ulempe ved at følge opskriften for energidrikken er, at det er svært at få dem til at smage så godt ved forskellige temperaturer, at man har lyst til at drikke tilstrækkelige mængder. Al erfaring viser, at en optimal energidrik, udover at have den korrekte sammensætning, bør være:
Det er ud fra den viden, at Bodylab HypoCarbs er udviklet. Bodylab HypoCarbs er en såkaldt hypotonisk energidrik med et optimeret indhold af mineralsalte og kulhydrater, der er skabt til at sikre en så god væskebalance som muligt. Samtidig er ingredienserne balanceret således, at væskeoptagelsen sker hurtigst muligt, hvilket er med til at understøtte træningen, og det sikrer, at du fuldfører det planlagte træningsprogram. Bodylab HypoCarbs energidrik indeholder desuden elektrolytter, som er vigtige for en lang række af kroppens funktioner, herunder nerveimpuls-generering og opretholdelse af væskebalance. Under længerevarende træning har elektrolytter en positiv effekt på symptomer såsom hovedpine, muskelkramper og generel utilpashed, hvilket i sig selv kan være med til at give dig det fulde udbytte af træningen. En sidste fordel, der skal nævnes, er smagen, som holder sig selv efter adskillige timer. |