Whey proteinpulver |
Muskelopbygning / Proteinpulver / Whey proteinpulver |
WHEY 100 PROTEINPULVER
PREMIUM PROTEIN FRA FRISK MÆLK
This is Whey 100
Whey 100 har været med os helt fra begyndelsen. Det er næsten ikke til at forstå, at vi allerede har været nørder inden for proteinpulver i over tyve år. Øvelse gør mester - og vi har udviklet, testet og forfinet igen og igen. Det bliver vi selvfølgelig ved med. Ligesom vi altid vil forblive kompromisløse, når det gælder kvalitet og smag. Det er en del af vores DNA.
Vores Whey 100 er kendt for at levere en smagsoplevelse i særklasse. Og tallene? Ja, de taler for sig selv: Vi har solgt millioner af proteinshakes. Nu får du historien om, hvad der gør Whey 100 til et af de allerbedste produkter på markedet.
Protein fra frisk mælk
Gode, friske råvarer er den (ikke så) hemmelige ingrediens i vores produkter. Derfor er det nok heller ikke nogen overraskelse, at vi udelukkende bruger protein fra frisk mælk. Proteinkilden i Whey 100 er trods alt mælkeprotein. Al produktion foregår i Danmark under ledelse af nogle af branchens førende proteineksperter, så vi kan garantere, at kvaliteten er i top fra start til slut. Fra ko til færdigt produkt.
Den ultimative smagsoplevelse
Vi rejser verden rundt for at finde de mest eksklusive råvarer på markedet. Vi stiller høje krav til os selv - og til vores leverandører. Det gør vi, fordi det er afgørende for smagen. Vores råvareleverandører er specialister inden for lige netop deres felt. De ved alt om, hvordan man dyrker de allerbedste råvarer. De er vanvittigt dygtige til at producere bourbonvanilje i Madagaskar. Så det er selvfølgelig der, vores vanilje kommer fra. Og vi har fundet nogle af de bedste arabicabønner i Afrika. Det er derfor, vi kan tilbyde dig en smagsoplevelse, du ikke finder andre steder.
Uden tilsat sukker
Vi tilsætter selvfølgelig ikke sukker i vores proteinpulver. Den søde smag kommer fra et naturligt indhold af sukker i de gode råvarer. For at give dig den bedste smagsoplevelse (uden at tømme sukkerskålen ned i din proteinshake) har vi til gengæld tilsat velvalgte sødestoffer. Vi ved, hvad du tænker. Så lad os få én ting på det rene: Vores proteinpulver indeholder ikke aspartame. Vi benytter i øvrigt heller ikke AZO-farvestoffer, så dem kan du også strege af på listen.
Premium Protein
Protein direkte fra mejeri
Vi har siden 2003 haft et tæt samarbejde med forskellige store mejerier og ekspertteams. De er specialister i mælkeprotein og har mange års erfaring med at udvinde og filtrere proteiner. Derfor ved vi, at vi modtager den allerbedste og reneste kvalitet. Hver eneste gang.
Verdens bedste proteinkilde
Det er faktisk en officiel titel. Mælkeproteinpulver har den suverænt højeste kvalitet og optagelighed af alle proteinkilder i verden. Forklaringen er lidt teknisk, men alle proteinkilder har en såkaldt DIAAS-score, som indikerer, hvor effektivt proteinet absorberes i kroppen. Her kommer ingen proteinkilder i nærheden af mælkeprotein.
Fra ko til færdigt produkt
9 steps of Whey 100
1.
Koen bliver malket2.
Mælken køres til mejeriet3.
Valle og ostemasse separeres4.
Vallen pasteuriseres5.
Proteinet udvindes og filtreres6.
Proteinet spraytørres til pulver7.
Vi tester kvalitet og koncentration8.
Vi udvikler og optimerer smagen9.
Whey 100 ruller af samlebåndet!Koen malkes hos landmanden
Rejsen starter ude på landet. Her bliver køerne malket hver dag, og mælken køres herefter direkte til mejeriet, hvor produktionen af proteinpulver går i gang med det samme. Så det der med frisk mælk er ikke for sjov.
Proteinet udvindes og filtreres
På mejeriet tilsætter man enzymer til mælken for at separere valle og ostemasse, hvorefter vallen bliver pasteuriseret. Næste skridt er at udvinde og filtrere proteinet ved lave temperaturer, inden det spraytørres og omdannes til pulver.
Vi tester proteinets kvalitet
Når vi modtager proteinet fra mejeriet, går vi i gang med at teste proteinets koncentration, renhed og opløselighed, inden vi sætter vores kvalitetsstempel på.
Vi tilsætter eksklusive råvarer
Nu kommer vi til det rigtig sjove – det er nemlig her, vi slipper vores smagsudviklere løs. Der bliver jongleret med eksklusive råvarer som bourbonvanilje, kakaosmør og arabicabønner for at give dig en smagsoplevelse helt ud over det sædvanlige.
Markedets bedste smag
Vi har ret god smag, hvis vi selv skal sige det – også i vores proteinpulver. Faktisk synes vi, smagen er helt exceptionelt god, så den vil vi gerne fortælle dig lidt om.
MADAGASKAR BOURBONVANILJE
Her er vaniljen, vi bruger i Whey 100 Vanilla Milkshake. Vi importerer den fra Madagaskar, hvor man dyrker noget af verdens fineste vanilje. Den er af typen bourbonvanilje, som har en sød, kraftig vaniljesmag med masser af aromatisk dybde.
DEN ULTIMATIVE CHOKOLADEOPLEVELSE
Ultimate Chocolate er vores mest solgte Whey 100-flavour nogensinde. Vi bruger den samme kakao, som du finder i alt vores belgiske chokolade. Den har et ekstrahøjt indhold af kakaosmør, som giver en dyb, intens chokoladesmag.
AMINO HVA’ FOR NOGET?
Hvis der står 72 % protein på posen, kan du så regne med, at dit proteinpulver indeholder 72 % protein? Ikke altid (say what?!). Sig hej til amino spiking.
First things first. Alle proteiner består af aminosyrer – 20 forskellige, for at være helt præcis. Jo højere koncentration af aminosyrer er, jo højere vil proteinindholdet være. Men aminosyrer er ikke bare aminosyrer. Nogle producenter vælger at tilsætte billige aminosyrer for at manipulere proteinindholdet og samtidig holde kostprisen nede, så de kan tjene flere penge på dig. Det er det, man kalder amino spiking.
Og hvad er der egentligt galt med det?
De billige aminosyrer har ingen effekt på muskelopbygning. Ingen. Som forbruger kan du ikke vide, om dit proteinpulver er amino spiked, for det fremgår ikke altid af varedeklarationen. En god tommelfingerregel er, at hvis dit proteinpulver er meget billigere end konkurrenternes, er der sikkert en grund til det – også selvom proteinindholdet på papiret er det samme.
Er aminosyrer bare fyldstoffer?
Forestil dig to lige store glas. Glas nummer 1 er fyldt med vand, mens glas nummer 2 indeholder vand og isterninger. Ved første øjekast er mængden den samme, men hvis du fjerner isterningerne i glas 1, kan du tydeligt se, at det ikke indeholder lige så meget vand som glas 2. Det er lidt det samme med amino spiking. Proteinindholdet kan sagtens være højt, men størstedelen af de billige aminosyrerne er bare fyldstoffer – ligesom isterningerne. Fjerner du dem, står du tilbage med et produkt, som har en meget lav proteinkoncentration. Også selvom der står noget andet på posen.