Den bøtte protein, jeg lige har fået, smager ikke 100 % på samme måde som den forrige.
Bodylab har med tiden udviklet et bredt sortiment af smagsvarianter, når det drejer sig om proteinpulver. Kunder oplever fra tid til anden, at deres favoritsmag ikke smager helt som den plejer. Vi giver her et svar på hvorfor det forholder sig sådan. Råvaresammensætningen påvirker smagenProdukternes smag - specielt proteinpulver-produkterne - er ikke noget, man kan styre 100 %. Smagen kan svinge marginalt fra batch til batch. Whey (valleprotein) er et naturprodukt, hvor indholdet af fedt, laktose (mælkesukker) mv. kan svinge fra batch til batch. Indeholder produktet fx marginalt mere eller mindre fedt, vil det give slutproduktet en henholdsvis mere eller mindre cremet smag. I de fleste tilfælde vil udsvingene i indholdet dog være så små, at du ikke vil kunne smage forskel. Neutralt proteinpulver er ikke smagløstDet giver noget bedre mening, at råvaresammensætningen kan påvirke smagen, hvis man tidligere har smagt proteinpulver med neutral smag. Her vil man nemlig opleve, at proteinpulver med neutral smag stadigvæk smager af noget. Det er naturligvis svært at beskrive en smag, men neutralt proteinpulver kan måske beskrives som at have en lidt "mælket" smag. Det er dog ikke en særligt gennemtrængende smag, hvilket også er årsagen til at smagsudsvinget i de proteinpulver varianter man kan købe med smag, i langt de fleste tilfælde ikke registreres overhovedet. Bodylab holder mængden af tilsætningsstoffer nedeNogle firmaer løser "problemet" ved at tilsætte rigtigt mange smags- og tilsætningsstoffer til deres proteinpulver, for på den måde at "overdøve" marginale forskelle i råvarernes smag. Vi tilsætter kun begrænsede mængder tilsætningsstoffer til vores produkter, og derfor kan de marginale udsving i smagen muligvis opleves oftere i vores produkter. Det skal dog understreges, at det ikke er noget, man vil bemærke i 95 % af alle batches. Spørgsmål:
|